روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

واکنش چین به سکوت آمریکا درباره انفجارهای نورد استریم

سخنگوی وزارت خارجه چین نسبت به انجام تحقیقات جامع در مورد انفجارهای خطوط لوله گازی نورد استریم تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه چین سکوت آمریکا پس از افشای نقش این کشور در انفجارهای خطوط لوله گازی نورد استریم روسیه را قابل تامل دانست.

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد که این جامعه بین المللی است که خواستار تحقیقات کامل و جامع در مورد انفجارهای خطوط گازی نورد استریم شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس خبری روزانه خود در این وزراتخانه خاطرنشان کرد: انفجارهایی که منجر به تخریب سه خط لوله از چهار خط لوله شامل پروژه‌های نورد استریم و نورد استریم ۲ شد، تأثیر منفی جدی بر بازارهای جهانی انرژی و همچنین محیط‌زیست بر جای گذاشته است.

وانگ ونبین با این مقدمه استدلال کرد درنتیجه یک تحقیق عینی، بی طرفانه و حرفه‌ای بر سر این انفجارها باید صورت گیرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین یادآور شد که پس از اینکه «سیمور هرش» روزنامه نگار تحقیقی در گزارش افشاگرانه خود از واشنگتن به عنوان مقصر اصلی انفجارهای نورد استریم نام برد، دولت آمریکا به طرز غیرمعمولی موضع سکوت در پیش گرفته است.

پیش از این «سیمور هرش» روزنامه‌نگار برنده جایزه پولیتزر در اظهاراتی فاش کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بعد از بیش از ۹ ماه بحث و بررسی بسیار محرمانه در شورای امنیت ملی این کشور، دستور خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم یک و دو روسیه را صادر کرد.

بنا به این افشاگری، غواصان آمریکایی در تابستان سال ۲۰۲۲ و تحت پوشش رزمایش‌های ناتو مواد منفجره را در خطوط لوله نورد استریم ۱ و ۲ کار گذاشته‌اند./مهر

ارسال نظر